'PSV wil Sávio onder nieuwe voorwaarde weer huren, Braziliaan wil dolgraag terug'

'PSV wil onder nieuwe voorwaarde opnieuw huurdeal sluiten met City Football Group'

9 juli 2023 om 14:59

Sávio wil zelf 'dolgraag' beginnen aan een tweede termijn bij PSV, zo schrijft het Eindhovens Dagblad. Naar verluidt hoopt de nummer twee van de Eredivisie de Braziliaan weer te huren van de City Football Group, maar deze keer met een optie tot koop.

Afgelopen seizoen speelde Sávio al op huurbasis in Eindhoven, maar toen was zijn rol klein. Het leek er dan ook op dat hij niet meer terug zou keren bij de club, maar na de komst van Peter Bosz en de sterke interlandperiode die Sávio speelde met Brazilië O20, zijn de kaarten nu anders geschud.

PSV hoopt Sávio dus opnieuw te kunnen huren, deze keer met een koopoptie. De negentienjarige Braziliaan was zelf erg gelukkig in Eindhoven. Daardoor zou hij dolgraag terug willen naar PSV, dat wel concurrentie heeft van flink wat andere clubs. Eerder werd onder meer AS Roma aan de Braziliaan gelinkt.

Naar verwachting komt er snel duidelijkheid over de toekomst van Sávio, stelt het ED. Mogelijk in het midden van de aankomende week al. Bij de City Football Group ligt Sávio nog vast tot medio 2027.

Luister nu de nieuwste aflevering van #DoneDeal de podcast!