Feyenoord heeft definitief beet en presenteert Zerrouki: 'Moment eindelijk daar'

Feyenoord heeft definitief beet en presenteert Zerrouki: 'Moment eindelijk daar'

22 juni 2023 om 16:29

Ramiz Zerrouki mag zichzelf nu echt speler van Feyenoord noemen. De middenvelder heeft zijn handtekening gezet onder een contract tot medio 2027 in De Kuip en dat zorgt voor een trots gevoel.

In mei maakten Feyenoord en FC Twente al bekend dat Zerrouki de overstap naar de landskampioen zou maken. Nu zijn alle handtekeningen ook gezet, waardoor de transfer definitief een feit is. De verwachting was dat Zerrouki tot medio 2028 zou tekenen, maar hij ligt nu dus tot 2027 vast in Rotterdam. Naar verluidt ontvangt Twente zo'n zeven miljoen euro voor de Algerijns international.

Bij zijn presentatie reageert Zerrouki op zijn gewenste overstap naar Feyenoord. "Ik ben blij en trots dat het moment eindelijk daar is", zegt hij in gesprek met de clubkanalen. "Feyenoord is een grote club in Nederland. Ik wil me hier als mens en als voetballer verder ontwikkelen en mooie momenten beleven. Ik kan niet wachten om te beginnen."

In totaal speelde Zerrouki zeven jaar bij Twente, nadat hij overkwam uit de jeugdopleiding van Ajax. De geboren Amsterdammer rondde zijn periode in Enschede af met het winnen van de play-offs om Europees voetbal.

Luister nu de nieuwste aflevering van #DoneDeal de podcast!