Zerrouki: 'We hebben hard tegenover elkaar gestaan, ga details niet vertellen'

11 juni 2023 om 18:52

Ramiz Zerrouki was in de afgelopen maanden niet altijd even blij met Jan Streuer, maar de middenvelder is de technisch directeur van FC Twente dankbaar. Dat vertelt hij in gesprek met VoetbalPrimeur. Desondanks kwamen de twee meerdere keren hard in aanraking met elkaar.

Streuer ging in twee transferperiodes voor een overgang van Zerrouki naar Feyenoord liggen. Daar was de middenvelder, die komende zomer alsnog naar Rotterdam gaat, niet blij mee. Desondanks nam Streuer met een mooie speech afscheid van Zerrouki na de overwinning op Sparta en dat kon de Algerijns international wel waarderen. "Onze band is altijd goed geweest. Hij is ook de man die, samen met Ron Jans, mij de kans heeft gegeven hier", zegt Zerrouki tegenover deze website.

"Ik heb alleen maar mooie herinneringen aan Streuer. Natuurlijk gaat het er in het voetbal soms hard aan toe. We hebben ook hard tegenover elkaar gezeten. Ik ga niet de details vertellen, maar dat is gewoon hard tegen hard. Hij doet zijn werk en ik wilde door in mijn carrière. Dat gevoel had ik, maar uiteindelijk is het niet zo gegaan en heb ik hier nog een prachtig half jaar gehad. Ik ben deze club en Streuer enorm dankbaar. Vanaf januari zei ik niet elke ochtend op een hele blije toon 'goedemorgen', maar uiteindelijk is het allemaal goedgekomen", besluit Zerrouki.