Van der Vaart onthult belletje en vragen van Tottenham Hotspur over Slot

Van der Vaart onthult belletje en vragen van Tottenham Hotspur over Slot

22 mei 2023 om 00:00
Laatste update: 22 mei 2023 om 07:12

Rafael van der Vaart heeft met Tottenham Hotspur gebeld over Arne Slot. Dat onthult de 109-voudig international zondagavond bij Studio Voetbal. Van der Vaart gaf de club die hij tussen 2010 en 2012 diende een positief advies mee.

Het is geen geheim dat Tottenham in de markt is voor Slot, ook al is de trainer van Feyenoord nog niet formeel benaderd. "Ik weet wel dat Tottenham hem heel graag wil hebben", zegt Van der Vaart. Een maand geleden kreeg hij een belletje vanuit Noord-Londen. "Ze vroegen wat ik van hem vond."

"Nou, je weet wat ik van hem vind", gaat de 109-voudig international verder. "Hij heeft het maximale eruit geperst. Feyenoord is zó stabiel. Zelfs vandaag (tegen FC Emmen, red.), nadat ze achter kwamen en de hele week hadden gefeest (1-3 zege, red.)."

Van der Vaart erkent met een lach dat hij 'groen licht' heeft gegeven voor Tottenham en Slot. "Het is een club waar ik twee jaar gezeten heb en ik heb er een goede band mee. Ze missen gewoon een goede trainer en een trainer die het leuke voetbal speelt waar Tottenham altijd voor stond."