'Paris Saint-Germain denkt aan Sangaré: PSV houdt vast aan vraagprijs'

'Paris Saint-Germain denkt aan Sangaré: PSV houdt vast aan vraagprijs'

16 mei 2023 om 16:16
Laatste update: 16 mei 2023 om 16:27

Paris Saint-Germain denkt aan Ibrahim Sangaré, melden Voetbal International en het Eindhovens Dagblad. Het nieuws is bevestigd aan VoetbalPrimeur. De Ivoriaanse middenvelder van PSV moet 37,5 miljoen euro kosten.

PSV houdt rekening met een vertrek van Sangaré, die graag hogerop wil. Hij werd al gelinkt aan Manchester United, Liverpool, Chelsea en Arsenal, FC Barcelona en AC Milan en nu komt daar Paris Saint-Germain bij. In het contract van de middenvelder staat een minimale afkoopsom van 37,5 miljoen euro, die in de zomer weer van kracht wordt. 

'Hoewel PSV vooralsnog lijkt vast te houden aan dit bedrag, is het lang niet zeker dat clubs dit ook voor Sangaré willen betalen', voegt VI eraan toe. De Eindhovenaren lijken bereid om aan tafel te gaan als een geïnteresseerde club een bedrag tussen de 25 en 30 miljoen euro biedt.

Om afgelopen zomer een vertrek te voorkomen, liet PSV hem een opgewaardeerd contract ondertekenen. De ontsnappingsclausule verdween toen tijdelijk. PSV telde tweeënhalf jaar geleden zeven tot tien miljoen euro neer voor Sangaré, die overkwam van Toulouse FC. De middenvelder is onomstreden en staat er goed op bij de Europese elite.