Messi zorgt voor opmerkelijk besluit Busquets

'Busquets hoort verhaal van Messi aan tijdens etentje en neemt opvallend besluit'

25 april 2023 om 10:32
Laatste update: 25 april 2023 om 10:41

Lionel Messi was maandag voor de verandering aanwezig in Barcelona en zou de knoop hebben doorgehakt wat zijn toekomst betreft. De kleine Argentijn sprak met oude vrienden Sergio Busquets en Jordi Alba af en sprak zijn voorkeur uit terug te keren naar Camp Nou. 

Het contract van Messi loopt af bij Paris Saint-Germain en de geruchtenmolen draait steeds harder omtrent de toekomst van de wereldkampioen. Messi wordt de laatste maanden steeds meer aan een terugkeer naar Barcelona gelinkt en ging maandag uit eten met Alba en Busquets. 

Volgens Mundo Deportivo heeft Messi aan Busquets voorgelegd terug te willen keren naar de club waar hij tussen 2005 en 2021 de harten stal. Busquets heeft zelf meerdere lucratieve aanbiedingen liggen in het buitenland, maar zou na de woorden van Messi zelfs hebben besloten te verlengen bij de Catalaanse club.

Naast Alba en Busquets was ook Pepe Costa aan, die jarenlang als assistent van Messi gold in Barcelona. De Argentijn is dit seizoen op dreef in Frankrijk en was in 27 wedstrijden goed voor vijftien doelpunten en vijftien assists.