Gravenberch ziet Liverpool zitten: 'Snap niet dat hij weg wil bij Bayern'

Gravenberch ziet Liverpool zitten: 'Snap niet dat hij weg wil bij Bayern'

24 april 2023 om 14:56

Het geduld van Ryan Gravenberch wordt niet voor niets op de proef gesteld door Bayern München. Dat stelt Kiki Musampa. Volgens de oud-speler van onder meer Ajax, Manchester City en Atlético Madrid komt een vertrek uit Duitsland te vroeg.

"Ik snap niet dat Gravenberch weg wil bij Bayern", aldus Musampa bij ESPN. "Het is een grote club, kijk welke namen daar rondlopen. Op zijn leeftijd moet je meer geduld kunnen opbrengen. De competitie, trainingen en intensiteit zijn anders. Daar moet je aan wennen. Zijn tijd komt wel. Ik zou het jammer vinden als Ryan dat geduld niet kan opbrengen."

Het is geen geheim dat Liverpool in de markt is voor Gravenberch, die zelf ook wel oren heeft naar een overstap. Musampa waarschuwt: "In Engeland zal hij ook weer moeten wennen en krijgt hij ook weer te maken met grote spelers." Aad de Mos adviseert Gravenberch wél te transfereren. "In Duitsers kijken ze anders naar jonge spelers dan in Nederland. Ik zou zeker nadenken over Liverpool. Hij kan daar mooi op de trein springen, zoals Cody Gakpo ook heeft gedaan."