Kraay heeft Slot-nieuws, Feyenoord-trainer reageert: 'Niet de beste timing'

Kraay legt Slot 'nieuws' voor, Feyenoord-trainer reageert: 'Niet de beste timing'

4 maart 2023 om 19:48
Laatste update: 4 maart 2023 om 19:53

Volgens Hans Kraay junior bestaat de kans dat Arne Slot na dit seizoen bij Feyenoord vertrekt. De ESPN-verslaggever spreekt voorafgaand aan het duel van Feyenoord met FC Groningen met de trainer, die er zelf weinig over wil zeggen.

Kraay vertelt voor het interview met Slot met Voetbal International-clubwatcher Martijn Krabbendam te hebben gesproken. "Hij zei: Ik denk dat Slot aan het einde van het seizoen weggaat." Slot lacht na het horen van de woorden van Kraay. "Ik betwijfel of hij hier gelijk in heeft." Jan Joost van Gangelen vraagt zich af of Slot Feyenoord wel moet verlaten, wanneer Champions League-voetbal wordt behaald. "Dat zijn als-vragen. Wij zijn met Groningen-thuis bezig. De timing van deze vraag is niet heel best."

Voorselectie Oranje
Met Lutsharel Geertruida, Quilindschy Hartman en Mats Wieffer levert Feyenoord drie spelers aan de voorselectie van het Nederlands elftal af. "Wie ik in de EK-kwalificatiewedstrijd tegen Frankrijk blind zou opstellen? Alle drie", aldus Slot. "Ik heb het volste vertrouwen in hen. Op de ene positie is natuurlijk meer concurrentie dan de ander. Op linksback zijn er spelers met meer ervaring, maar ik ben ik er niet om de opstelling van het Nederlands elftal te maken."