LIVE-discussie: Slot blijft vasthouden aan vertrouwde namen bij Feyenoord

LIVE-discussie: Feyenoord maakt opstelling bekend voor thuisduel met Groningen

4 maart 2023 om 18:55
Laatste update: 4 maart 2023 om 19:05

Feyenoord-trainer Arne Slot heeft besloten om geen wijzigingen in zijn opstelling door te voeren, na het gewonnen bekerduel met sc Heerenveen. Dat betekent onder meer dat Gernot Trauner weer plaatsneemt op de bank.

Afgelopen woensdag won Feyenoord met 0-1 van Heerenveen, waardoor het in de halve finale van de beker staat. Nu treedt de formatie van Slot voor de competitie aan tegen FC Groningen. In De Kuip kiest de oefenmeester dus voor dezelfde elf namen. Onder meer Oranje-kandidaten Lutsharel Geertruida, Mats Wieffer en Quilindschy Hartman mogen aan de aftrap verschijnen.

Op de bank zien we Trauner opnieuw terug. De stopper maakte een week geleden zijn rentree na een knieblessure. Sebastian Szymański keert nu na een lichte kwetsuur juist weer terug bij de selectie. Hij begint echter vanaf de bank, zoals Slot al aankondigde. Neraysho Kasanwirjo moet het duel met zijn oude club ook vanaf de bank gaan bekijken.

Bij FC Groningen maakt Jetro Willems zijn basisdebuut. Trainer Dennis van der Ree kiest voor een formatie met vijf verdedigers in De Kuip. Het treffen tussen Feyenoord en Groningen gaat om 20.00 uur van start.

De opstellingen
Feyenoord: Wellenreuther; Pedersen, Geertruida, Hancko, Hartman; Wieffer, Kökçü, Dilrosun; Jahanbakhsh, Gimenez, Idrissi. 

FC Groningen: Verrips; Van Gelderen, Blokzijl, Balker, Määttä, Willems; Hove, Suslov; Irandust, Pepi, Manu.