Neville linkt Kane met Manchester United

Kane naar Manchester United? 'Het lijkt mij op dit moment meest waarschijnlijk'

3 maart 2023 om 17:00
Laatste update: 3 maart 2023 om 17:03

Manchester United en Harry Kane zijn een 'match made in heaven', denkt Gary Neville. De analist spreekt bij Sky Sports over de toekomst van de Tottenham Hotspur-spits en ziet The Red Devils als de ideale optie voor de Engelsman.

Neville, voormalig rechtsback van United, is van mening dat Kane een nieuwe club moet zoeken als hij nog prijzen wil winnen. "Tottenham-fans zullen woedend op me zijn. Ze zullen zeggen dat ik op televisie kom om hun speler naar Manchester United te halen, maar dat is het niet. Het lijkt me op dit moment gewoon de meest waarschijnlijke zet."

Een transfer naar Manchester City, dat afgelopen zomer met Kane in verband werd gebracht, zit er niet in. "Het zal City niet worden vanwege Haaland en de gang van zaken afgelopen zomer, maar Manchester United is wanhopig op zoek naar een centrumspits", zegt Neville.

De analist ziet daarnaast kansen in Duitsland voor de spits van Spurs. "Bayern München is genoemd. Dat zou kunnen gebeuren, omdat ik denk dat Daniel Levy (Tottenham-voorzitter, red.) gelukkiger zou zijn als Kane een internationale stap zou maken."