Perez laakt Feyenoord-trio: 'Als je zó slecht speelt en niet achter staat...'

Perez laakt Feyenoord-trio: 'Als je zó slecht speelt en niet achter staat...'

1 maart 2023 om 21:01

Kenneth Perez heeft weinig positieve woorden voor de eerste helft van Feyenoord tegen sc Heerenveen. Toch denkt de ESPN-analist dat de Rotterdammers aan het langste eind gaan trekken.

Bij rust kijken Heerenveen en Feyenoord in het Abe Lenstra Stadion tegen een 0-0 tussenstand aan. "Feyenoord is niet bij de les en niet scherp", constateert Mario Been bij ESPN. De voormalig trainer krijgt bijval van Perez. "De kans is zó groot dat Feyenoord deze wedstrijd gaat winnen. Als je zó slecht speelt en niet achter staat, is dat echt bijzonder."

Perez ziet dat Feyenoord bij balverlies 'uitstekend verzorgd' speelt en wijst onder meer naar Orkun Kökcü en Mats Wieffer, die counters van Heerenveen onschadelijk maken. Verder is de Deen louter negatief. "Die Idrissi... Dat is echt niet normaal", foetert hij. "Dilrosun heeft geen flauw idee waar hij moet lopen. Jahanbakhsh... Nou...", aldus Perez, die met zijn hoofd schudt.

De winnaar plaatst zich voor de halve finales van de KNVB Beker. SV Spakenburg is al zeker van een plek bij de laatste vier.