PSV zonder Gutiérrez tegen Sevilla en selectie bekendgemaakt.

Selectie bekendgemaakt: PSV reist zonder Gutiérrez af naar Sevilla

15 februari 2023 om 11:13
Laatste update: 15 februari 2023 om 11:35

PSV heeft de 23-koppige selectie bekendgemaakt voor het treffen met Sevilla FC. De ploeg van trainer Ruud van Nistelrooij reist niet op volledige oorlogssterkte af richting Spanje. Onder meer Érick Guttiérez ontbreekt bij de Eindhovenaren.

De Eindhovenaren kunnen geen beroep doen op Guttiérez vanwege ziekte. De laatste weken kreeg hij al minder kansen op het middenveld door sterke optredens van concurrenten Joey Veerman en Ibrahim Sangaré. Ook Anwar El Ghazi en Sávio zijn afwezig, zij hebben nog steeds last van blessures.

Om de verliezen op te vangen, mogen Jong PSV-spelers Mathijs Tielemans, Mohamed Nassoh en Emmanuel van de Blaak mee naar Zuid-Spanje. Op woensdagochtend vloog de hoofdselectie naar Sevilla om zich voor te bereiden op het duel van donderdagavond, dat om 21.00 uur begint. Op zondag speelt PSV tegen FC Utrecht, voordat de return tegen Sevilla afgewerkt wordt op donderdag 23 februari.

Dit is de definitieve selectie voor de clash in de Europa League: Benítez, Drommel, Waterman, Teze, Obispo, Ramalho, Branthwaite, Sangaré, Xavi, De Jong, Silva, Hazard, Mauro Júnior, Boscagli, Til, Veerman, Bakayoko, Saibari, Mwene, Van Aanholt, Tielemans, Van de Blaak, Nassoh.