Thijs Slegers deelt enorm droevig nieuws: PSV-perschef is ongeneeslijk ziek

Thijs Slegers deelt enorm droevig nieuws: PSV-perschef is ongeneeslijk ziek

2 februari 2023 om 14:17
Laatste update: 2 februari 2023 om 14:18

Thijs Slegers heeft donderdagmiddag enorm verdrietig nieuws gedeeld. De perschef van PSV is ernstig ziek en zal niet meer beter worden, zo vertelt hij op social media.

In 2020 kreeg Slegers te maken met acute leukemie. Vorig jaar onderging hij een stamceltransplantatie. Er was toen hoop voor de voormalig journalist van Voetbal International, die zijn werkzaamheden bij PSV al had hervat. Nu laat Slegers echter weten dat hij ongeneeslijk ziek is.

'Na een eerder geslaagde stamceltransplantatie zullen de naweeën me uiteindelijk fataal worden', zo schrijft hij. 'De medici kunnen niets meer voor me doen. Ons rest niets dan het noodlot te accepteren en ermee te dealen. Mijn gezin en ik danken jullie allemaal voor de steun die we mochten ontvangen in de voorbije jaren. Dat heeft ons ontzettend goed gedaan.' Tot slot roept Slegers iedereen op om stamceldonor te worden. 'Ik ben niet meer te redden, maar anderen wel.'

In 2015 haalde PSV Slegers als perschef binnen. Vanaf 2021 kon hij door zijn ziekte niet altijd zijn werkzaamheden meer uitvoeren. Een jaar geleden keerde Slegers terug bij PSV. Vorige week was hij nog actief als manager communicatie met algemeen directeur Marcel Brands.