Weinig vertrouwen in terugkeer Ihattaren: 'Zal van korte duur zijn'

1 november 2022 om 07:23
Laatste update: 1 november 2022 om 16:05

Italiaanse media lijken weinig vertrouwen te hebben in de terugkeer van Mohamed Ihattaren naar Turijn. Volgens onder andere Tuttosport is het verblijf van de middenvelder bij Juventus geen lang leven beschoren.

'Over een paar maanden zal de aanvallende middenvelder terugkeren naar Turijn, maar alles wijst erop dat deze terugkeer maar een korte stop zal zijn in zijn loopbaan', laat Tuttosport weten. Ihattaren speelde nog geen enkel officieel duel voor Juventus en de verwachting is dus ook dat hij dit niet zal gaan doen. Zijn contract in Italië loopt nog door tot de zomer van 2025. Ihattaren werd in augustus 2021 door Juventus overgenomen van PSV.

Ajax bracht maandag naar buiten dat ze de optie tot koop in het contract van Ihattaren niet gaan lichten. De middenvelder kwam in de winter van 2022 op huurbasis over uit Italië, maar echt overtuigen lukte hem nooit. Uiteindelijk speelde hij één officieel duel voor de Amsterdammers: de bekerfinale van 2022 tegen zijn oude club PSV. Vanaf januari zal Ihattaren officieel terugkeren naar Juventus.