United-fans zingen publiekslieveling Martínez toe: 'Ik kan wel huilen'

20 oktober 2022 om 07:26

Lisandro Martínez stapte woensdag emotioneel van het veld na de overtuigende zege van Manchester United op Tottenham Hotspur. De ex-Ajacied werd na wederom een sterk optreden toegezongen door de supporters van The Mancunians.

"Om eerlijk te zijn, maakt me dat erg emotioneel", steekt Martínez van wal op de clubsite. "Ik speel voor één van de grootste clubs ter wereld. Het stadion, de sfeer, het is geweldig. Toen ik de fans hoorde zingen, kon ik wel huilen. Deze overwinning is voor mijn oma en opa, die nu niet bij mij zijn, maar ik voel altijd hun liefde."

Martínez kwam in de zomer voor 57 miljoen euro over van Ajax en heeft zich razendsnel opgewerkt tot steunpilaar in het elftal van manager Erik ten Hag. Hij denkt dat United woensdag één van de beste wedstrijden van het seizoen speelde. "Het was een topprestatie, we controleerden de wedstrijd. Ik ben heel blij, want het team verdient dit. We doen altijd ons best en willen altijd dit niveau halen."

Manchester United hield bovendien voor het derde duel op rij de nul. Dat was al meer dan een jaar niet gelukt. "Ik denk dat we heel solide waren in de verdediging. Kane en Son hebben veel kwaliteit. Ze zijn sterk en technisch ook heel goed. Maar wij controleerden. Het is heerlijk om de nul te houden."