Slot schermt met nieuwe Feyenoord-transfers: 'Mijn gevoel: we zijn dichtbij'

24 juli 2022 om 20:05
Laatste update: 24 juli 2022 om 20:19

Arne Slot schermt na de verloren oefenwedstrijd tegen Olympique Lyon (0-2) met nieuwe transfers bij Feyenoord. De laatste dagen keek de trainer 'een aantal keren zeer geïnteresseerd' op zijn telefoon.

"Ik kan het nog niet exact zeggen, maar we zijn hard bezig om dit team te versterken", zegt Slot op de persconferentie, geciteerd door RTV Rijnmond. Feyenoord is kieskeurig, benadrukt hij. "Het heeft geen zin om spelers lukraak binnen te halen. Daar zijn we al een paar weken mee bezig, maar we zijn recent heel actief op de transfermarkt."

"We zijn druk bezig en ik kijk de laatste dagen een aantal keren zeer geïnteresseerd naar mijn telefoon, omdat ik het gevoel heb dat we bij een aantal transfers erg dichtbij zijn", benadrukt Slot.

Feyenoord contracteerde deze week Sebastian Szymanski. Eerder kwamen Javairô Dilrosun, Mats Wieffer, Danilo Pereira en Mohamed Taabouni naar De Kuip. Het liefst had Slot zijn selectie op dit moment, twee weken voor de Eredivisie-start, al op orde gehad. "Het is niet het meest ideale scenario. Wanneer alle spelers binnen zijn, dan is het niet zo dat het meteen een geolide machine is. Dat zal ook wel z'n tijd nodig hebben."