HSV-baas teleurgesteld in falende sterren: 'De ommekeer bij Rafael blijft uit'
"Ik zie dat Rafael probeert om alles te geven om betere prestaties te leveren"

HSV-baas teleurgesteld in falende sterren: 'De ommekeer bij Rafael blijft uit'

15-04-2014 13:36

Carl-Edgar Jarchow, voorzitter van Hamburger SV, stelt dinsdag vast dat verschillende belangrijke spelers van de Duitse club hun sportieve plichten en de daarbij behorende verwachtingen niet nakomen. De preses is teleurgesteld in enkele spelers, die op papier sterkhouders van HSV moeten zijn.

"We hebben dit seizoen al vaak geconstateerd dat spelers waarvan men eigenlijk zou verwachten dat zij het voortouw zouden nemen, onderdeel van het probleem zijn. Vooral omdat zij veel problemen met zichzelf hebben", zegt Jarchow in een interview met Sky Sport News. Jarchow neemt Rafael van der Vaart als voorbeeld. De Nederlander heeft moeite zijn stempel te drukken op het spel van de Duitse club.

"Ik zie dat Rafael probeert alles te geven om betere prestaties te leveren. Tot nu toe is hij er nog niet in geslaagd voor een ommekeer te zorgen." Hamburger SV verkeert in degradatienood. Na de nederlaag op bezoek bij Hannover 96, de zevende uitnederlaag op rij, bivakkeert HSV nog altijd op de zestiende plek in de Bundesliga. In Duitsland zijn nog vier speelrondes te gaan.