'Onderhandelingen in volle gang: Feyenoord veegt miljoenenbod op Slot van tafel'

'Onderhandelingen in volle gang: Feyenoord veegt miljoenenbod op Slot van tafel'

25 april - 07:15 Laatste update: 07:21
248

Feyenoord heeft een bod van 9 miljoen euro op Arne Slot afgewezen, aldus De Telegraaf. De Engelse topclub meldde zich woensdag met een eerste aanbieding in Rotterdam, maar dat bleek niet genoeg om algemeen directeur Dennis te Kloese te overtuigen. 

De Telegraaf weet dat Slot hoopt dat Liverpool erin slaagt om binnen de komende 48 uur een akkoord te bereiken over zijn overstap naar Liverpool. De trainer van (nu nog) Feyenoord wil een soap zoals vorig jaar, toen Tottenham Hotspur voor hem in de markt was, voorkomen. 

Wedden

Meer odds

In Engeland gaat men al uit van zijn komst, zo is te lezen. Zover is het nog niet helemaal, want eerst moet de afkoopsom van Slot nog wel worden verhoogd tot een bedrag van ruim boven de tien miljoen euro. 

Liverpool heeft woensdag een bod gedaan van minimaal zeven miljoen euro, dat bij toekomstige successen met nog zo'n twee miljoen euro kan oplopen. Dat bedrag zit echter nog steeds onder de tien miljoen euro, en Feyenoord is vooralsnog dan ook niet bereid om Slot te laten gaan. Verwacht wordt dat The Reds 'zich groots' zullen opstellen, nu de Nederlandse trainer de absolute topkandidaat is geworden om in de voetsporen van Jürgen Klopp te treden.

Slot heeft inmiddels via Rafaela Pimenta, zijn zaakwaarnemer, een indicatie gekregen wat voor contract hij kan tekenen zodra er een akkoord is tussen Feyenoord en Liverpool. 'Een slordige acht miljoen euro zal de coach van Feyenoord wel kunnen verdienen', weet De Telegraaf te melden.