Willem II'er lost belofte in op droomavond: 'Dit is liefde, helemaal fantastisch'

Willem II'er lost belofte in op droomavond: 'Dit is liefde, helemaal fantastisch'

4 mei - 08:57
15

Michael de Leeuw geniet van de festiviteiten na de promotie van Willem II. De Tilburgers speelden in de absolute slotfase gelijk tegen FC Dordrecht door een late treffer van de aanvaller, die eerder al beloofde nog een belangrijke treffer te gaan maken.

Willem II leek vrijdagavond weer een kans op promotie te vergooien tegen FC Dordrecht. Een treffer van De Leeuw in de 93e minuut bracht daar verandering in. De aanvaller had al aangekondigd, of in ieder geval beloofd, dat hij nog een belangrijke treffer zou maken dit seizoen. "Die belofte is ingelost", aldus De Leeuw tegenover ESPN.

De 37-jarige routinier wordt vervolgens meegetrokken in de festiviteiten. "Dit is heerlijk. Moet je kijken wat een feest jongens", lacht de aanvaller. De Leeuw kan de gebeurtenissen in Tilburg maar met één woord beschrijven. "Dit is liefde. Helemaal fantastisch. Een mooi feestje."

Door het gelijkspel van Willem II kan nummer drie FC Groningen de Tilburgers niet meer achterhalen. De Leeuw en co. staan op 76 punten, Roda JC heeft 75 punten en FC Groningen 72 punten. De Leeuw realiseert zich dat er iets moois is neergezet door zijn elftal. "Het blijft mooi dit. Zulke feesten blijven mooi. We hebben iets moois met elkaar neergezet en dan krijg je dit."