Thuisvoordeel én topfavoriet: pak €100 wanneer Feyenoord de TOTO KNVB Beker wint!

Thuisvoordeel én topfavoriet: pak €100 wanneer Feyenoord de TOTO KNVB Beker wint!

21 april - 15:45 Laatste update: 16:19

ADVERTORIAL - Feyenoord en NEC staan zondag klaar voor de finale van de TOTO KNVB Beker. De Rotterdammers spelen in De Kuip en zijn bij uitstek favoriet om het seizoen op fraaie wijze af te sluiten met een prijs en een tweede plaats. Pak bij TOTO als nieuwe speler 100x je inleg wanneer Feyenoord de TOTO KNVB Beker wint!

Zo werkt de actie van TOTO

Ga naar de website van TOTO via een van de links in dit artikel en registreer je met een nieuw account. Verifieer het account en doe vervolgens een storting van minimaal €5. Storten gaat eenvoudig via iDeal. Activeer de bonus voordat je de storting doet. Ga naar de wedstrijd 'Feyenoord - NEC' en zet in op 'Resultaat: Feyenoord'. Geloof je in een stunt van NEC? Inzetten op de Nijmegenaren is ook mogelijk!

Het is belangrijk dat je deze weddenschap kiest, anders werkt de promotie niet! De maximale inleg bedraagt €1 en de actie is beschikbaar voor alle nieuwe spelers vanaf 24 jaar. Wint jouw voorspelde ploeg de KNVB Beker? Dan pak je maximaal €100! Verliest je gekozen ploeg? Dan verlies je maximaal €1. 

Feyenoord topfavoriet, NEC kan topseizoen bekronen

De bekerfinale kent sinds 1989 De Kuip als vaste thuisbasis en dat zal Feyenoord niet verkeerd uitkomen. De Rotterdammers zijn topfavoriet, maar zullen NEC zeker niet onderschatten. De Nijmegenaren strijden met Ajax om een plek in de voorronde van de Europa League en maken dit seizoen een zeer sterke indruk. 

Voor Santiago Gimenez is de bekerfinale hét moment om zich weer in de kijker te spelen bij Feyenoord. Scoort Gimenez, scoren beide ploegen en wint Feyenoord de beker? Dan pak je een verhoogde quotering van 3.60!

Een stunt van NEC is ook zeker niet ondenkbaar. Bij de Nijmegenaren schittert Koki Ogawa al maandenlang in het roodgroene shirt. Wint NEC en scoort Ogawa? Dan pak je maar liefst zeventien keer je inleg

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 24+
Quoteringen zijn op moment van publicatie en onderhevig aan verandering
Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: voetbalprimeur.nl/speel-bewust

Advertorial Kansspelen

Deze advertorial is helaas niet beschikbaar, omdat je volgens onze systemen niet in de wettelijke doelgroep valt content/uitingen over online kansspelen mag zien. Bezoek onze Speel Bewust-pagina voor meer informatie over online kansspelen.