'Liverpool komt met stevig eerste bod op Slot, Te Kloese wil nog meer'

'Liverpool komt met stevig eerste bod op Slot, Te Kloese wil nog meer'

24 april - 13:32
151

Het openingsbod van Liverpool voor Arne Slot bedroeg negen miljoen euro, zo meldt The Athletic. Het voorstel is door algemeen directeur Dennis te Kloese van Feyenoord echter naar de prullenbak verwezen.

Slot ligt nog tot medio 2026 vast in De Kuip en hij heeft geen afkoopsom in zijn contract. Feyenoord ziet zijn succescoach bovendien niet graag vertrekken, waardoor Te Kloese hoog in de boom zit. Eerder meldden De Telegraaf en RTV Rijnmond al dat er vermoedelijk meer dan tien miljoen euro nodig is om Slot los te weken.

Liverpool zal de onderhandelingen met Feyenoord voortzetten, weet The Athletic. The Reds besloten bewust te wachten met een toenaderingspoging tot na de KNVB Beker-finale, uit respect naar de Rotterdammers. Nu lijkt de Premier League-grootmacht echter spijkers met koppen te willen slaan in de zoektocht naar een opvolger van Jürgen Klopp.

De gesprekken met Slot zelf verlopen ondertussen uitstekend. De Nederlandse trainer maakt dolgraag de overstap naar Anfield. Volgens Fabrizio Romano bespreekt hij zelfs al welke stafleden hij mee wil nemen naar Anfield.