Fantastische goal Memphis: aanvaller helpt Corinthians aan belangrijke zege

Vandaag om 07:32

Memphis Depay heeft zijn eerste doelpunt voor Corinthians te pakken. De 98-voudig international van het Nederlands elftal schoot in de degradatiekraker tegen Club Athletico Paranaense op schitterende wijze een vrije trap binnen. Het zorgt voor grote vreugde bij Memphis en de Braziliaanse fans.

De treffer van Memphis was ook bijzonder belangrijk. De aanvaller tekende tien minuten na rust voor de 3-2, waarna Corinthians uitliep naar een 5-2 zege. Corinthians klimt daardoor met acht duels te spelen naar de zestiende plaats, één plek boven de degradatiestreep. Corinthians heeft nu één punt meer dan Athletico Paranaense, dat nog wel twee duels tegoed heeft.

Voor Memphis was het zijn vijfde wedstrijd voor Corinthians. Hij werd een kwartier voor tijd gewisseld en kreeg een staande ovatie van de ruim 44.000 fans.