Rensch bevestigt AS Roma-nieuws: 'Wilde laten zien dat ik bij Ajax hoor'

Vandaag om 16:35

Devyne Rensch bevestigt dat hij afgelopen zomer met AS Roma onderhandelde over een transfer. De 21-jarige rechtsback besloot uiteindelijk bij Ajax te blijven, zo laat hij weten aan VoetbalPrimeur.

"We waren in onderhandeling, maar binnen de club veranderden daar wat dingen. De situatie met mij werd daardoor ook anders. Het ging uiteindelijk niet door", zegt Rensch tegen VoetbalPrimeur. De veelzijdige verdediger was afgelopen zomer aan het wikken en wegen. "Op een gegeven moment ga je alles bij elkaar zetten en kijken wat je het liefste wil."

"Je kijkt ook naar de situatie bij Ajax en hoe ze jou zien als speler", gaat Rensch verder. "Dan zat je misschien nog wel dichter bij een transfer, want je hoort dingen over jezelf binnen de club. Dan kijk je: wat is het beste voor mij? Uiteindelijk wist ik: ik wil gewoon bij Ajax blijven en laten zien dat ik hier hoor."

Rensch maakt de afgelopen wedstrijden een uitstekende indruk bij Ajax. De Jong Oranje-speler beschikt wel over een aflopend contract in de Johan Cruijff Arena.