Derksen reageert op ruzie en ziet geen toekomst in Vandaag Inside: 'Zou dom zijn'

Vandaag om 20:36

Johan Derksen heeft zich tegenover de camera van VoetbalPrimeur uitgesproken over de ruzie in Vandaag Inside afgelopen maandag. De analist arriveerde dinsdag volgens afspraak op het mediapark, maar hij liet nog niet blijken dat hij zijn excuses aan gaat bieden voor zijn mening over het programma.

Tafelgenoot René van der Gijp liet zich gaan nadat Derksen forse kritiek uitte op het programma. "Ik denk dat we elkaar aan tafel pas weer zien, want we zitten allebei in een aparte kleedkamer", vertelt Derksen tegen VoetbalPrimeur over zijn tafelgenoot. "Ik heb geen grote ruzie. Je denkt toch niet dat ik zo met deze zaak bezig ben, dat ik het de hele dag volg. Het interesseert me geen reet. Ik doe iedere avond mijn best om nog een beetje plezier te hebben."

Ook krijgt Derksen de vraag of hij in het huidige concept nog een seizoen doorgaat met het programma. Daarover is de analist duidelijk. "Dat zou heel dom zijn. Het programma kan tien keer beter en ik rij soms wel met enige frustratie terug."

De boegbeelden van de bekende talkshow gingen maandag tegen elkaar te keer, nadat Derksen zei dat hij het graag over andere onderwerpen wil hebben in het programma. Van der Gijp was daar woest over en hij eist excuses. "Jij bent niet volwassen. Je bent een kinderachtige oude man aan het worden die graag aan het woord is. Je wilt alleen maar zelf aan het woord zijn. Mijn zegen heb je."