Bosz komt met belangrijk nieuws over inzetbaarheid Lang tegen Juventus

16 september om 17:55
Laatste update: 16 september om 17:59

Peter Bosz heeft de beschikking over een fitte Noa Lang tegen Juventus. De coach wilde op zijn persconferentie nog niet verklappen hoe veel de aanvaller precies kan spelen, maar hij vertelde wel dat Lang 'volledig inzetbaar' is.

"Lang is er bij en dus kan hij spelen", reageert Bosz duidelijk op een vraag over de teruggekeerde aanvaller. "Als ik dat wil zou Lang vanaf het begin kunnen spelen. We krijgen hem meer en meer terug." Bosz laat dus nog even in het midden of Lang ook daadwerkelijk een hele wedstrijd zou kunnen spelen. 

De 25-jarige Lang speelde de afgelopen wedstrijden niet mee bij PSV, omdat hij herstellende was van een hamstringblessure. De aanvaller deed in de laatste wedstrijden tegen Go Ahead Eagles en NEC al niet mee. Voor het duel met de Nijmegenaren had Lang al wel een groot deel van de training meegedaan, maar Bosz besloot hem rust te geven.

Het lijkt niet erg aannemelijk dat Lang ook daadwerkelijk in de basis zal beginnen. PSV is voorzichtig met de slepende blessure van de aanvaller en het lijkt logischer dat hij geleidelijk zal worden gebracht. Ook Mauro Junior keerde terug in de wedstrijdselectie van PSV voor het duel met Juventus. Het is niet bekend hoeveel de Braziliaan zou kunnen spelen.