Getergde De Ligt slaat twee minuten na heldenrol Onana terug bij United

14 september om 14:19

Manchester United leek een zware dobber te hebben aan Southampton, maar heeft de wedstrijd in een tijdsbestek van vijf minuten helemaal omgedraaid. Met hoofdrollen voor André Onana, Matthijs de Ligt en Marcus Rashford gaan The Red Devils met een comfortabele 0-2 voorsprong aan de thee.

In eerste instantie leek United op achterstand te komen, maar Onana wist een strafschop te redden. Nog geen twee minuten later komt de ploeg van Erik ten Hag zelf op voorsprong. Niemand minder dan De Ligt, die bij Oranje nog een ongelukkige indruk achterliet, nam de treffer voor zijn rekening.

Om de eerste helft helemaal goed af te sluiten deed ook Rashford vlak voor rust nog een duid in het zakje. Manchester United speelde de eerste helft vervolgens zakelijk uit en ging met een 0-2 voorsprong de rust in.