'PSV nadert akkoord met Nordsjaelland, kosten kunnen wel wat hoger uitvallen'

31 augustus om 09:25
Laatste update: 31 augustus om 09:37

PSV stevent af op een akkoord met FC Nordsjaelland over Adamo Nagalo. Clubwatcher Rik Elfrink vertelt in de #DoneDeal-Deadline Day liveshow van VoetbalPrimeur dat een akkoord tussen de clubs geen problemen zal opleveren, maar toch is er nog niet helemaal witte rook.

"PSV heeft op een aantal borden geschaakt. Heel lang op Sepp van den Berg, daarna Ko Itakura en ook Mikayil Faye van FC Barcelona. Dat is allemaal niet gelukt, maar Nagalo is wél haalbaar", vertelt Elfrink in de liveshow van VoetbalPrimeur op Deadline Day in het buitenland. "Alleen wordt daar nog wel onderhandeld hoe het precies moet gaan gebeuren. Dat zit een beetje complex in elkaar."

De verslaggever van het Eindhovens Dagblad benadrukt dat PSV en Norsjaelland elkaar wel vinden voor de 21-jarige Burkinees. De Eindhovenaren hebben echter ook te maken met meerdere zaakwaarnemers. "Met club en speler is niet zo'n punt, maar met de zaakwaarnemers is het nog even alle dingen afstemmen. Want het gaat om een hoop geld. Ik begreep eerder zeven miljoen euro, maar dat kan weleens wat meer worden omdat er nog een aantal kosten mee gemoeid is."

#DoneDeal op Deadline Day: alles over Ziyech, de laatste Feyenoord-targets en de plannen van PSV: