Struijk maakt al binnen tien minuten eerste doelpunt van het seizoen voor Leeds

10 augustus om 16:01

Ook het Championship-seizoen is zaterdag van start gegaan en Pascal Struijk heeft direct zijn waarde voor Leeds United bewezen. De ploeg van Struijk wist op de eerste speeldag niet te winnen van promovendus Portsmouth (3-3), maar het eerste doelpunt van Leeds in het nieuwe seizoen werd wel gemaakt door de Nederlander.

Al na tien minuten mocht Leeds aanleggen vanaf elf meter. Struijk eiste de bal op en faalde niet. Leeds, dat onlangs Crysencio Summerville zag vertrekken naar West Ham United, kon de voorsprong echter niet vasthouden.

Joël Piroe mocht in de tweede helft nog binnen de lijnen komen als invaller. De oud-spits van PSV was in minuut 95 nog belangrijk als aangever op de 3-3 van Amerikaan Brenden Aaronson.

Beluister hieronder de nieuwste #DoneDeal voor al het laatste transfernieuws!