Ten Hag blijft kiezen voor oude bekenden: 'Niet gevoelig daarvoor'

25 juli om 18:00
Laatste update: 25 juli om 18:06

Ondanks de kritiek die Erik ten Hag krijgt over het binnenhalen van oude bekenden bij Manchester United, viel onlangs de naam van Noussair Mazraoui bij Manchester United. De oefenmeester lijkt zich dan ook weinig aan te trekken van de kritiek, zo wordt besproken in DoneDeal, de podcast van VoetbalPrimeur.

In de technische staf werden René Hake, Ruud van Nistelrooy en Jelle ten Rouwelaar dit seizoen verwelkomt, terwijl de spelersgroep op voorspraak van Ten Hag ook al Lisandro Martínez, Antony, André Onana en Sofyan Amrabat werden gehaald, waar de manager in het verleden al mee werkte. Bij Ajax haalde Ten Hag onder meer Sean Klaiber en Zakaria Labyad, waar hij bij FC Utrecht prettig mee samenwerkte.

"Hij luistert daar niet naar, hij is niet gevoelig voor die boodschap", stelt Ruben Winkels over hoe Ten Hag de kritiek aan de kant lijkt te schuiven. "Ook omdat het eerder altijd wel gewerkt heeft voor hem", vult Daan Jurgers aan. "Bij Ajax heeft hij heel veel oude bekenden gehaald. Dat heeft hem wel succes opgeleverd."

Beluister hieronder de nieuwste #DoneDeal voor al het laatste transfernieuws!