Bizarre opening bij Twente: twee goals en twee afgekeurde treffers in 10 minuten

12 mei om 14:51

Bij FC Twente - FC Volendam was de openingsfase wel heel attractief voor de kijkers. Binnen tien minuten werd er vier keer gescoord. Twee doelpunten werden goedgekeurd en twee goals afgekeurd, waardoor het al snel 1-1 stond in de Grolsch Veste.

Robert Mühren scoorde eerst, maar die treffer werd afgekeurd. Daarna was de spits belangrijk met de assist op de 1-0 van Damon Mirani. Sem Steijn leek daarna aan de andere kant gelijk te maken, maar ook die treffer ging niet door. Ricky van Wolfswinkel maakte al wel snel de 1-1. Steijn kreeg daarna nog een penalty in minuut vijftien, maar ook die werd afgekeurd door eerder geconstateerd buitenspel.