Slot wijst naar PSV en Ajax: 'Hou er rekening mee, maar dit is volstrekt normaal'

6 februari om 18:57

Arne Slot vindt het 'volstrekt normaal' dat Feyenoord met Justin Bijlow en Timon Wellenreuther twee kundige keepers onder contract heeft staan. De trainer van Feyenoord geeft wel toe dat de club expres werk heeft gemaakt van een goede tweede doelman doordat Bijlow blessuregevoelig is.

"Het is duidelijk dat we tot op heden geen keeper hebben die 34 wedstrijden beschikbaar is, al hopen we dat daar heel snel verandering in komt", begint Slot over Bijlow op zijn persconferentie. De goalie staat acht weken buitenspel, waardoor Wellenreuther mag gaan keepen in de komende weken. De Duitser heeft zichzelf al bewezen bij Feyenoord.

"Toen ik hier kwam, moesten we bezuinigen. Met Ofir Marciano hadden we toen een goede stand-in, maar het seizoen erop vonden we wel dat we nóg beter moesten. Dat is met Timon Wellenreuther gelukt. Je houdt er natuurlijk wel rekening mee, het zou gek zijn als we dat niet zouden doen. Het is volstrekt notmaal voor een topclub om twee hele goede keepers te hebben. In Eindhoven hebben ze dat ook en in Amsterdam hebben ze er zelfs meer dan twee, net als wij", besluit Slot.