Bosz heeft slecht PSV-nieuws: Noa Lang mist topper tegen Feyenoord

1 december 2023 om 13:44
Laatste update: 1 december 2023 om 16:14

PSV kan in de Eredivisie-topper tegen Feyenoord niet beschikken over Noa Lang. De sterspeler van de Eindhovenaren is nog niet fit genoeg, onthult Peter Bosz vrijdag op de persconferentie. 

Lang maakte vorige week in de uitwedstrijd tegen FC Twente zijn rentree. De 24-jarige linksbuiten kreeg echter te maken met een terugslag, waardoor hij ook de Champions League-clash met Sevilla al moest missen. Zondag is hij er dus ook niet bij in De Kuip. "Noa heeft een kleine terugslag gehad. Ik weet oprecht niet wanneer hij er weer bij is."

De absentie van Lang is een aderlating voor PSV. Ook Hirving Lozano ontbreekt nog. "Lozano zal er niet bij zijn zondag, maar zijn blessure lijkt mee te vallen. We zullen hem geen anderhalve maand kwijt zijn", stelt Bosz. Door de absentie van de Oranje-international en de Mexicaan stevent Yorbe Vertessen af op een basisplaats.

Bekijk de nieuwste #DoneDeal, met Melvin Platje over de chaos in Volendam, transfertargets van PSV, géén Hakim Ziyech bij Ajax en leven als een god in Indonesië hieronder, of luister de podcast via Spotify!