'Overmars heeft nee gezegd tegen Arsenal en Barça, hij kan bij elke club terecht'

18 december 2020 om 18:56

De kans is groot dat Marc Overmars na dit seizoen niet meer actief is in Nederland. De technisch directeur van Ajax denkt naar verluidt aan een avontuur in het buitenland en De Telegraaf-journalist Valentijn Driessen weet dat Overmars er goed opstaat in het buitenland. 

Het nieuws dat Overmars erover nadenkt om Ajax na dit seizoen te verlaten sijpelden een aantal weken terug door. De geruchtenmolen begon vanaf dat moment serieus te draaien. "Het is niet toevallig dat er in Barcelona op dit moment presidentsverkiezingen zijn", vertelt Driessen in Kick-Off van De Telegraaf. "Hij wordt aan één van de kandidaten gelinkt, die wil hem naar voren schuiven als technisch directeur."

Wedden

Meer odds
  • logo

    Ajax

  • logo

    sc Heerenveen

Driessen denkt dat Overmars bijna overal in Europa aan de slag kan. De technisch directeur van Ajax wimpelde in het verleden Barcelona en Arsenal af. "Hij heeft natuurlijk een uitstekende transferbalans. Ook een aantal miskopen, maar als je ziet wat hij allemaal verkocht heeft...", gaat Driessen verder. "De transferbalans is ongeveer tweehonderd miljoen euro. Dat is uitstekend, dan kan je bij elke club terecht. Hij heeft eerder al nee gezegd tegen Barcelona, ook tegen Arsenal. Ik denk dat Overmars in Europa een heel gewilde technisch directeur is."