Erik ten Hag gespot na ontslag bij Man United

Engelse pers spot Ten Hag: ontslagen manager reist met 'vluchtauto' naar privéjet

Vandaag om 17:40

Erik ten Hag is maandagmiddag voor het eerst gespot sinds zijn ontslag bij Manchester United. Engelse media zagen de manager in een 'vluchtauto' stappen, waarmee hij naar zijn privéjet werd gebracht. 

Ten Hag werd maandagmorgen, daags na de 2-1 nederlaag bij West Ham United, door het bestuur op de hoogte gesteld van zijn ontslag. Fotografen van onder meer The Daily Mail verzamelden zich vervolgens om een eerste glimp van de Nederlander op te vangen. Dat lukte in de loop van de middag, toen hij in zijn 'vluchtauto' stapte. 

De chauffeur bracht Ten Hag vervolgens naar Manchester Airport. Daar was een aparte zij-ingang voor het jetcenter, waar het vliegtuig van Ten Hag al klaarstond. De privéjet zou aanvankelijk om 14.00 uur, slechts enkele uren na zijn congé, vertrekken. Uiteindelijk steeg hij pas twee uur later op. 

Het laatste gesprek tussen Ten Hag en de beleidsbepalers van United zou 'respectvol en waardig' zijn geweest, zo communiceerde de club. Wie de definitieve opvolger van de oud-trainer van Ajax wordt, is nog niet duidelijk. Voorlopig neemt Ruud van Nistelrooij de honneurs waar.

Beluister de special van #DoneDeal over het ontslag van Erik ten Hag bij Manchester United!