'Hommeles bij Real Madrid: spelers ontevreden'

'Hommeles bij Real Madrid: spelers ontevreden, meningsverschillen binnen staf'

Vandaag om 14:52

Het rommelt achter de schermen bij Real Madrid. Dat melden Spaanse media, maar ook The Athletic. Volgens het laatstgenoemde medium heerst er onvrede over de fysieke voorbereiding onder leiding van trainer Carlo Ancelotti en zijn staf.

Belangrijke spelers als Thibaut Courtois, Dani Carvajal, David Alaba en Rodrygo Goes zijn allemaal geblesseerd, terwijl Antonio Rüdiger uitviel tijdens de verloren Clásico tegen FC Barcelona (0-4). In de kleedkamer zou hier en daar gewezen worden naar Ancelotti, zijn assistenten en de medische staf.

De fysieke arbeid die spelers moeten leveren op trainingen, is naar verluidt minimaal. Het belemmert de spelers van Real Madrid in wedstrijden, klinkt het. Er zou ook sprake zijn van een gebrekkige coördinatie binnen de technische staf. The Athletic spreekt zelfs van 'grote meningsverschillen' in het team van Ancelotti.

De afgelopen weken zijn de spanningen alleen maar toegenomen en de harde nederlaag tegen Barça zorgt voor extra onrust. Ancelotti zou desondanks niet onder druk staan. De Italiaanse trainer geniet de volledige steun van de directie, al verloopt zijn relatie met de veeleisende clubpresident Florentino Pérez met ups en downs.