Vermoedelijke opstelling Feyenoord

Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Priske kiest vervanger voor Lotomba

Vandaag om 08:21

Feyenoord neemt het zondag om 12.15 uur op tegen FC Utrecht. Brian Priske moet zijn elftal noodgedwongen wijzigen ten opzichte van het duel met Benfica (1-3) en Go Ahead Eagles (1-5). VoetbalPrimeur helpt de Deen een handje.

Na de klinkende zeges bij Go Ahead Eagles en Benfica hoopt Feyenoord ook de derde uitwedstrijd op rij te winnen. Zondag wacht het duel met FC Utrecht in De Galgenwaard.

Timon Wellenreuther zal daar onder de lat beginnen. Bart Nieuwkoop traint weer mee bij de Rotterdammers en maakt mogelijk weer onderdeel uit van de wedstrijdselectie. Dat betekent mogelijk ook een basisplaats voor de back door de blessure van Jordan Lotomba. Anders zal talent Givairo Reed in de basis beginnen. Hugo Bueno, David Hancko en Gernot Trauner completeren de achterhoede. Thomas Beelen begint weer op de bank.

Op het middenveld van Feyenoord lijken de puzzelstukken in elkaar te zijn gevallen. Aanvoerder Quinten Timber vormt samen met Antoni Milambo, die tegen Benfica uitblonk met twee goals, en Hwang In-beom het middenveld van de Rotterdammers.

In de voorhoede begint Igor Paixão, die zijn contract bij Feyenoord tot medio 2029 heeft verlengd, op linksbuiten. Ayase Ueda heeft de smaak te pakken en begint in de punt. Ibrahim Osman moet vanaf rechts voor het gevaar gaan zorgen.

Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Wellenreuther; Nieuwkoop (mits fit), Trauner, Hancko, Bueno; Hwang, Timber, Milambo; Paixão, Ueda, Osman.