Driessen wordt 'moe' van Gimenez-opmerking

Driessen wordt 'moe' van Gimenez-opmerking: 'Dat is weer typisch Feyenoord'

25 oktober om 22:56
Laatste update: 25 oktober om 23:03

Feyenoord-fans moeten minder denken aan Santiago Gimenez en meer aandacht schenken aan Ayase Ueda. Althans, dat is de mening van Valentijn Driessen. Sterker nog, de voetbalman van De Telegraaf wordt 'moe' van Feyenoorders die constant over de geblesseerde Mexicaanse spits beginnen.

In Kick-off van De Telegraaf wordt de spitspositie van Feyenoord behandeld. Gast Henk Keijser geeft aan nog dikwijls te denken aan Gimenez en aan wat de Mexicaan in het kampioensjaar van Feyenoord op het veld liet zien. "Dat is weer typisch Feyenoord", haakt Driessen in.

"Daar word ik zo moe van, die Feyenoord-supporters. Vorige keer was het dat ook al: terugkijken. Nee, die Ueda heeft de afgelopen drie wedstrijden geloof ik gescoord. Wees heel blij met die jongen en kijk niet terug naar Gimenez, die stond al wekenlang droog!"

Driessen vervolgt. "Jij kijkt terug naar vorig seizoen, maar er wordt gevraagd naar dit seizoen. Het gaat niet over dit jaar." Keijser bijt op zijn beurt ook stevig van zich af. "Er wordt gevraagd hoe ik naar Gimenez kijk. Dan zeg ik dat hij het fantastisch heeft gedaan. Dat is toch geen onzin?" Driessen: "Ja, maar het gaat jou om vorig jaar, niet om dit jaar. Hij heeft dit jaar geen klote gepresteerd."

Gimenez staat sinds eind september aan de kant met een bovenbeenblessure. Feyenoord hoopt de Mexicaan na de winterstop weer fit op het veld te hebben.

Beluister de nieuwste #DoneDeal over Ajax, PSV, Feyenoord, Manchester United én El Clásico!