Priske staat mogelijk voor puzzel bij Feyenoord

Priske staat mogelijk voor puzzel bij Feyenoord: 'Niet inzetbaar tegen Utrecht'

Vandaag om 17:31

Jordan Lotomba is bij Feyenoord niet ongeschonden uit de Champions League-wedstrijd tegen Benfica gekomen. Trainer Brian Priske geeft aan dat de rechtsback komende zondag niet beschikbaar is, als Feyenoord op bezoek gaat bij FC Utrecht.

Tegen Benfica kwam Lotomba in totaal 75 minuten in actie, voordat hij zich met een blessure moest laten vervangen. De zomeraanwinst van Feyenoord blijkt nu nog steeds met fysieke problemen te kampen. "Hij heeft een kleine blessure opgelopen", zo vertelt Priske voor de camera van Feyenoord ONE. "We wachten nog op de uitslagen van de scans, maar hij is niet inzetbaar voor de wedstrijd tegen FC Utrecht."

Tegenover de afwezigheid van Lotomba staat wel de mogelijke terugkeer van Bart Nieuwkoop. De 28-jarige verdediger was de afgelopen weken afwezig vanwege blessureleed, maar inmiddels traint hij weer mee bij Feyenoord. "Ze staan weer op het veld, maar of ze er zondag bij zijn is moeilijk te zeggen. Het is afwachten of Nieuwkoop het haalt, net als dat het geval is voor Chris-Kévin Nadje", zegt Priske.

Mocht Nieuwkoop evenmin inzetbaar zijn voor Priske tegen Utrecht, dan zal de Deen moeten gaan improviseren. Givairo Read zou in dat geval dan de enige pure rechtsback zijn die overblijft in de selectie van Feyenoord.