Duidelijk signaal bij Vitesse over veelbesproken Jonathans

Reijntjes rekent af met 'onwaarheid' over Vitesse-revelatie: 'Ik hoor veel...'

Vandaag om 17:14
Laatste update: om 17:21

Vitesse-directeur Edwin Reijntjes heeft een duidelijk signaal afgegeven over Miliano Jonathans. Volgens Reijntjes heeft de jonge aanvaller afgelopen dinsdag zijn eerste contractvoorstel hebben gekregen van de Arnhemmers, terwijl hij een oproep doet aan de fans.

Afgelopen week was Jonathans het onderwerp van gesprek. De twintigjarige buitenspeler is sterk begonnen aan het seizoen en staat op de radar bij meerdere clubs, maar Vitesse moet vrezen voor een transfervrije exit: Jonathans beschikt over een aflopend contract, terwijl hij volgens de Gelderlander op dit moment niet wil verlengen. In de tweeweekse update die Vitesse deelt via de clubkanalen, reageert Reijntjes op de situatie.

"Ook Miliano Jonathans heeft afgelopen dinsdag zijn eerste voorstel ontvangen", begint de algemeen directeur van Vitesse. "Ik hoor en zie veel voorbijkomen over Jonathans. Zo zou hij al een aanbieding naast zich neer hebben gelegd. Dat is pertinent niet het geval. Laten we met zijn allen positief achter ons elftal blijven staan."

Vervolgens doet Reijntjes een oproep aan de Vitesse-aanhang. "Ook Jonathans is een jongen van de club en verdient het volle honderd procent aan vertrouwen. Een positieve houding van eenieder geeft hem misschien ook nog wel het laatste duwtje in de juiste richting."

Beluister de nieuwste #DoneDeal over Ajax, PSV, Feyenoord, Manchester United én El Clásico!

(edited)