Den Bosch kan koppositie pakken tegen laagvlieger, Volendam kan reeks volhouden

Den Bosch kan koppositie pakken tegen laagvlieger, Volendam moet reeks volhouden

Vandaag om 16:30
Laatste update: om 17:16

ADVERTORIAL - Het is vrijdag en dat betekent dat de meeste ploegen in de Keuken Kampioen Divisie weer in actie komen. FC Den Bosch kan met een overwinning op laagvlieger VVV-Venlo de koppositie weer tijdelijk overnemen en FC Volendam rekent op Henk Veerman tegen FC Eindhoven. TOTO staat klaar voor deze twee mooie wedstrijden!

Periodetitel smaakt naar meer

FC Den Bosch is al verzekerd van een vangnet op het gebied van play-offs: de eerste periodetitel werd gepakt op De Vliert en daarmee is de weg richting de Eredivisie al ingezet. Na de periodetitel werd gewonnen én verloren en nu is de koppositie weer binnen handbereik. Nummer 18 VVV moet dat zien te voorkomen. Weet Den Bosch te winnen in Venlo? Dan pak je maar liefst 2.24 keer je inleg.

FC Volendam staat voor een lastigere opgave. De club uit het vissersdorp doet nog goed mee in de top vijf en staat in eigen huis tegenover FC Eindhoven. Een zege van Volendam, dat de laatste drie keer al won, zorgt ervoor dat de club weer volop mee doet om de koppositie. Veerman is dit seizoen sterk bezig voor Volendam en staat al op zes treffers en drie assists. Wint Volendam en opent Veerman de score? Dan pak je 5.54 keer je inleg.

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: voetbalprimeur.nl/speel-bewust