Bij TOTO wedden op goals van Raphinha en Vinícius tijdens Real Madrid - Barcelona

Hattrickhelden Raphinha en Vinícius treffen elkaar: kunnen ze het ook in Clásico?

Vandaag om 14:00
Laatste update: om 16:57

ADVERTORIAL - Zaterdag staat de klassieker der klassiekers weer op het programma: El Clásico. Real Madrid en Barcelona nemen het om 21.00 uur tegen elkaar op in het Estadio Santiago Bernabéu. Het wordt ook een duel tussen twee makkelijk hattrickhelden: Raphinha en Vinícius Júnior. Blik vooruit en speel mee bij TOTO!

Vertrouwen getankt in Champions League

Real Madrid - Barcelona is het duel tussen de nummer twee en één van La Liga. Het verschil op de ranglijst tussen de twee rivalen bedraagt twee punten. Afgelopen week gaven zowel Barça als De Koninklijke al een voorproefje voor wat mogelijk komen gaat in de Champions League. De Catalanen wonnen met 4-1 van Bayern München, terwijl Real afrekende met Borussia Dortmund (5-2). Twee teams in vorm dus. TOTO acht Real Madrid met een quotering van 2.04 als favoriet voor de zege. De quoteringen voor een overwinning van Barcelona en een gelijkspel zijn respectievelijk 3.00 en 3.80.

Hattrickhelden Vinícius en Raphinha

In de Champions League-wedstrijden die hierboven zijn geschetst, blonken twee spelers echt uit. Dat waren Raphinha en Vinícius. De Braziliaan speelt tegenwoordig in rol als aanvallende middenvelder bij Barcelona en dat gaat hem goed af. Al voor de tweede keer dit seizoen wist Raphinha een hattrick te maken. En dat tegen een tegenstander als Bayern München. Voor één goal van de aanvallend ingestelde speler staat een quotering van 3.40 bij TOTO.

Ook Vinícius was weer los. De vleugelspeler presteert vrijwel altijd in de Champions League en dat was ook dinsdag weer het geval. Real Madrid moest er hard aan trekken, maar in de tweede helft lukte dat ook. Vinícius voltooide binnen een half uur zijn hattrick. Eén goal in de Clásico staat op 2.35 bij TOTO.

Benieuwd naar het overige, diverse aanbod van TOTO? Bekijk het assortiment aan speciale weddenschappen via de volgende link. Veel plezier met het kijken van El Clásico!

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 24+
Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: voetbalprimeur.nl/speel-bewust