Bij TOTO wedden op Brian Brobbey en Ajax tegen Qarabag in de Europa League

Brobbey hoopt vertrouwen van Farioli te kunnen belonen met rendement tegen Qarabag

Vandaag om 15:00

ADVERTORIAL - Ajax neemt het donderdagavond tegen Qarabag op in de Europa League. In Azerbeidzjan moet Francesco Farioli kiezen voor Brian Brobbey of Wout Weghorst, waar eerstgenoemde waarschijnlijk gewoon de voorkeur gaat krijgen. Naast de Lekker Man Special heeft TOTO daar een mooie speciale weddenschap omheen gelanceerd.

Na twee wedstrijden staat Ajax op vier punten in de Europa League. De Amsterdammers wonnen van Besiktas (4-0) en speelden gelijk tegen Slavia Praag (1-1). Donderdagavond treffen zij Qarabag, dat dit seizoen nog geen enkele keer won in Europa. De Azerbeidzjanen verloren van Tottenham Hotspur (3-0) en Malmö FF (1-2). Gezien de quoteringen op de website van TOTO is Ajax met 2.20 de favoriet voor de eindzege. Een overwinning van Qarabag kan je 3.15 opleveren en een gelijkspel heeft een bijbehorende quotering van 3.60.

Brobbey of Weghorst?

Bij Ajax zien we de afgelopen weken het volgende terugkerende recept. De niet scorende Brobbey houdt het overgrote deel van de wedstrijd zijn verdedigers bezig, waarna invaller Weghorst het inclusief rendement afmaakt in Amsterdam. De vraag naar een basisplaats voor Weghorst wordt dus steeds sterker, maar Farioli maakt zich geen zorgen om Brobbey.

"Nee, ik heb niet met Brobbey gezeten. Dat is ook niet nodig. We moeten er geen zaak van maken. Het gaat niet alleen om Brian, maar om het team", aldus Farioli op de persconferentie. TOTO speelt in op een doelpunt of assist van Brobbey. De bookmaker hanteert hier een verhoogde quotering van 2.30 voor.

Lekker Man Special

Naast de speciale quotering rondom Brobbey, heeft TOTO nog meer specials in de aanbieding. Zo is er donderdagavond ook weer een Lekker Man Special. Deze is ingestoken op 'Ajax wint de eerste helft'. De quotering die eerst op 2.70 stond, is verhoogd naar 3.50. Wanneer je deze weddenschap speelt en het lukt de Amsterdammers om met een voorsprong de rust in te gaan, dan is de weddenschap winnend.

Welkomstactie

Ook voor nieuwe spelers van 24 jaar en ouder heeft TOTO een speciale welkomstactie in petto. Registreer je via deze link en voorspel de winnaar van het duel tussen Qarabag en Ajax. Voorspel je dit juist, dan pak je 50 euro met een inzet van 1 euro. Let er op dat je de boost kiest voordat je de minimale storting van 5 euro doet. Veel plezier met het volgen van de wedstrijd!

Klik hier om de welkomstactie te spelen bij TOTO!

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 24+
Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: voetbalprimeur.nl/speel-bewust