'Briljante' Reijnders kan geluk niet op bij AC Milan

'Briljante' Reijnders kan geluk niet op bij AC Milan: "Ik droomde hiervan"

22 oktober om 23:58

Tijjani Reijnders is dolblij met zijn dubbelslag voor AC Milan tegen Club Brugge (3-1). Voor de Oranje-international waren het zijn eerste doelpunten in de Champions League. Ook Italiaanse media zijn enthousiast.

"Ik heb er even op moeten wachten, maar het is een geweldig gevoel om twee keer te scoren in een wedstrijd en al helemaal in de Champions League. Ze serveren hem twee keer perfect en ik kan twee keer binnen schuiven", vertelt Reijnders voor de camera van Ziggo Sport.

Ook bij Sky Sport Italia kan de voormalig AZ-middenvelder zijn geluk niet op. "Ik droomde hiervan, ik wachtte op mijn eerste doelpunt in de Champions League. Ik wachtte op één doelpunt, en het werden er twee: nog beter", jubelt hij. 

In Italiaanse media wordt Reijnders bewierookt. La Gazzetta dello Sport noemt hem 'briljant' en beloont hem met een 8. Ook Sky roept hem uit tot Man van de Wedstrijd met een 8. Van Calciomercato krijgt hij een 7,5. 'Een avond om nooit te vergeten voor het Nederlandse genie. Er groeien bloemen aan zijn voeten, Tijjani maakt San Siro gek van vreugde', luidt het commentaar.