Olivier Boscagli kon PSV inruilen voor LOSC Lille

Boscagli overwoog PSV te verlaten: Le Parisien onthult geïnteresseerde club

Vandaag om 16:39

Olivier Boscagli heeft afgelopen met interesse geluisterd naar een club uit Frankrijk. Dat heeft de verdediger van PSV onthuld in een interview met Le Parisien. De Franse krant weet om welke club het gaat. 

Boscagli staat dinsdagavond met PSV tegenover Paris Saint-Germain, de kampioen van Frankrijk. "De zomer had ik de kans", antwoordt Boscagli als Le Parisien hem vraagt of hij ooit overwogen heeft terug te keren naar zijn geboorteland. Daar speelde de linkspoot eerder voor OGC Nice en Nîmes. 

"Het gebeurde uiteindelijk niet, maar er was een project dat me echt interesseerde. Ik geniet nog altijd van mijn tijd bij PSV, dat me verantwoordelijkheid gaf. Ik ben de vice-aanvoerder, we liggen op koers voor een nieuw kampioenschap en ik speel in de Champions League. Niet slecht, toch?"

Over het 'project' doet Boscagli verder geen boekje open. Volgens Le Parisien gaat het om LOSC Lille. Ook Brighton was in de zomerse transferwindow in de markt voor de verdediger. Hij wilde graag naar de Premier League-club, maar PSV blokkeerde toen een overstap.