Poortvliet neemt drie Feyenoord-spelers op in elftal van de week

Feyenoord-trio maakt indruk: "Grootste krachtbron op het middenveld"

Vandaag om 08:58
Laatste update: om 09:09

Jan Poortvliet heeft drie spelers van Feyenoord opgenomen in zijn elftal van de week. De oud-voetballer heeft genoten van Feyenoord op bezoek bij Go Ahead Eagles (1-5) en zag meerdere uitblinkers bij de Rotterdammers.

Aanwinst In-Beom Hwang is de eerste Feyenoorder die kan rekenen op lof van Poortvliet. "Hij is geweldig bij Feyenoord", zegt de oud-international in De Telegraaf. "Die Hwang, daar kun je tegen zeggen dat hij negentig minuten druk zet over het hele veld en dan lukt hem dat ook. Maar ook aan de bal heeft hij heel veel waarmee hij het spel is gaan versnellen bij Feyenoord."

Ook Quinten Timber maakte indruk op Poortvliet. "Hij kende een vervelende interland tegen Duitsland, maar als je hem dan een paar dagen later weer zó ziet... Die neemt alles als voer om beter te worden", aldus de voormalig profvoetballer. "Met Hwang en Milambo niet te vergeten, vormt hij een geweldig dynamisch middenveld, waarop hij de grootste krachtbron is natuurlijk, die dit jaar nog meer rendement lijkt te gaan halen dan vorig seizoen."

Ten slotte is ook Ibrahim Osman opgenomen in het elftal van de week van Poortvliet. "Deze jongen is bijna net zo verrassend, maar wel verfijnder dan Yankuba Minteh", stelt hij. "Hij gebruikt zijn snelheid wat slimmer, heeft een betere balbehandeling en zou daarmee voor nog meer rendement kunnen zorgen in de eindfase. Zulke spelers hebben altijd dreiging."