Willem ll en Fortuna delen punten na slordige wedstrijd

Rommelige wedstrijd tussen Willem ll en Fortuna levert geen winnaar op

Vandaag om 14:10
Laatste update: om 14:13

Willem ll en Fortuna Sittard hebben zondag na een rommelige wedstrijd de punten gedeeld. Na negentig weinig spectaculaire minuten stond de beginstand nog op het scorebord: 0-0.

Willem ll en Fortuna doen qua positie op de ranglijst weinig voor elkaar onder, iets wat zondag ook terug te zien was in Tilburg. Wel waren de bezoekers in het eerste bedrijf iets beter. Veel grote kansen wisten de Limburgers niet te creëren, maar Alen Halilovic kreeg wel een behoorlijke. De Kroatische spelmaker zag zijn poging gekeerd worden door Didillon-Hödl. Ook Feyenoord-huurling Ezequiel Bullaude werd nog een keer gevaarlijk.

De tweede helft was niet veel beter. Het bleef een beetje slordig. Wel beet Willem ll iets meer van zich af. Dat resulteerde in een goede mogelijkheid voor Kyan Vaesen, die de bal na een goede demarrage van invaller Amar Fateh op de lat kopte. Het startschot van meer Tilburgse dominantie betekende het echter niet. Fortuna bleef de iets betere partij, maar wist dat niet om te zetten in een doelpunt: 0-0.

Door het bloedeloze gelijkspel komt Willem ll op twaalf punten, waarmee het achtste staat. Fortuna is met één punt minder terug te vinden op plek tien.

Beluister de nieuwste #DoneDeal over Antony, Ajax, PSV, Feyenoord en Indonesië!