Feyenoord kan over Ajax heen in Deventer, spits treft lievelingstegenstander

Feyenoord kan over Ajax heen in Deventer, spits treft lievelingstegenstander

Vandaag om 14:15

ADVERTORIAL - Feyenoord begint zaterdag net als veel clubs weer aan de Eredivisie en de Rotterdammers krijgen een kans om weer de top vijf binnen te dringen. Aartsrivaal Ajax moet plaatsmaken bij een overwinning op Go Ahead Eagles in Deventer. Ayase Ueda moet het door de blessure van Santiago Gimenez laten zien en de Japanner houdt goede herinneringen over aan duels met Kowet. TOTO staat klaar voor deze mooie wedstrijd met verhoogde quoteringen! 

Ueda hoopt op herhaling

De laatste keer dat Feyenoord het opnam tegen Go Ahead was op 25 april aan het einde van het afgelopen seizoen. Ueda, die destijds nog plaats moest maken voor Gimenez, wist destijds te scoren na een magistrale bal van Quinten Timber. De Rotterdammers wonnen met 1-3 in Deventer en zullen graag een dergelijk resultaat weer willen neerzetten. Het seizoen onder trainer Brian Priske verloopt nog niet ideaal, maar het vertrek van Arne Slot zal altijd lastig op te vangen zijn. Het feit dat Liverpool de alleenstaande koploper in Engeland is onder de trainer spreekt boekdelen.

Ueda was dit seizoen al goed voor twee treffers en moet nu weer klaarstaan. Weet de Japanner te scoren in Deventer en wint Feyenoord? Dan pak je maar liefst 4.50 keer je inleg! Wint Feyenoord, scoren beide ploegen en vindt Ueda het net, dan staat er zelfs een quotering van 6.75 klaar. Geloof je in een stunt van de thuisploeg? Een zege van Go Ahead Eagles en een goal van Victor Edvardsen levert je 6.50 keer je inleg op. De Deventenaren doen het dit seizoen goed en staan op evenveel punten als de Rotterdammers. 

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: voetbalprimeur.nl/speel-bewust