Vermoedelijke opstelling Feyenoord

Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Priske beslist over Trauner en linksbuiten

Vandaag om 07:41

Feyenoord neemt zaterdag in Deventer op tegen Go Ahead Eagles. De Rotterdammers hopen de zeges op FC Twente en Girona een goed vervolg te geven. VoetbalPrimeur maakt de vermoedelijke opstelling van Brian Priske.

Op doel houdt Priske vast aan zijn gewaagde keuze van begin dit seizoen: Timon Wellenreuther. Voor hem begint Jordan Lotomba op rechtsback. Bart Nieuwkoop is nog altijd niet volledig hersteld van zijn blessure. In het centrum beginnen Thomas Beelen en David Hancko in de basis, ondanks het sterke optreden van Gernot Trauner tegen Erling Haaland in de interland tussen Oostenrijk en Noorwegen (5-1). Hugo Bueno krijgt de voorkeur boven Gijs Smal op linksback.

Op het middenveld kan Priske niet beschikken over Gjivai Zechiël, die geblesseerd terugkeerde van Jong Oranje. Ook Antoni Milambo verliet Jong Oranje eerder wegens ziekte, maar hij wordt wel in de basis verwacht. Samen met superaankoop Hwang In-beom en aanvoerder Quinten Timber vormt Milambo het middenrif van Feyenoord.

In de voorhoede houdt Priske ondanks de mindere vorm vast aan de bekritiseerde Igor Paixão op linksbuiten. Dat betekent dat Luka Ivanusec 'gewoon' op de bank begint. De Braziliaan moet samen met spits Ayase Ueda en rechtsbuiten Ibrahim Osman voor de doelpunten gaan zorgen tegen Go Ahead.

De vermoedelijke opstelling van Feyenoord: Wellenreuther; Lotomba, Beelen, Hancko, Bueno; Hwang, Timber, Milambo; Osman, Ueda, Paixão.

Beluister de nieuwste #DoneDeal over Antony, Ajax, PSV, Feyenoord en Indonesië!