Excelsior-trainer ontbreekt vanwege bruiloft zus

Excelsior-trainer slaat competitieduel over vanwege bruiloft van zus

Vandaag om 12:34

Excelsior moet het vrijdagavond zonder Ruben den Uil stellen in het Keuken Kampioen Divisie-duel met MVV Maastricht. De 33-jarige trainer ontbreekt omdat hij getuige is op de bruiloft van zijn zus.

Den Uil ligt zijn afwezigheid toe op de website van de Kralingers. "Mijn leven staat elke dag volledig in het teken van de club en de prestaties die we elke dag met elkaar leveren", benadrukt hij. "Toen een jaar geleden het huwelijk van mijn zus gepland werd, kon ik niet vermoeden dat ik hoofdtrainer zou zijn en we op vrijdagavond in de Keuken Kampioen Divisie zouden spelen."

Den Uil benadrukt dat 'familie een hele belangrijke rol in zijn leven speelt'. "Daar ben ik vanaf het begin van mijn aanstelling ook transparant richting de club in geweest. Gelukkig hebben we een geweldige groep en staf die volledig voorbereid zijn op de wedstrijd tegen MVV. Ik zal de wedstrijd eenmalig vol spanning op afstand volgen", besluit hij. Adrie Koster en Michel Breuer nemen de honneurs waar, ook Thomas Verhaar zit op de bank.

Den Uil volgde afgelopen zomer de ontslagen Marinis Dijkhuizen op. Momenteel staat hij met Excelsior op de derde plaats. Het thuisduel met MVV begint vrijdagavond om 20.00 uur.