Bij Unibet wedden op de Uitblinker rondom Heracles - Ajax

Houdt het defensief sterke Ajax wéér de nul in de Eredivisie tegen Heracles?

Vandaag om 11:00

ADVERTORIAL - Zondagmiddag neemt Ajax het in de Eredivisie op tegen Heracles Almelo. Waar de Amsterdammers afgelopen seizoen vooral achterin stonden te schutteren, is dat dit seizoen zeker niet het geval. Bookmaker Unibet heeft daar dan ook de Uitblinker op gebaseerd.

Onder Maurice Steijn en John van ‘t Schip hield Ajax afgelopen seizoen in totaal zes keer de nul. Dat aantal heeft Francesco Farioli binnen enkele maanden overtroffen. De teller staat nu op zeven voor de Amsterdammers, die de wedstrijden tegen FK Vojvodina (1-0), Panathinaikos (0-1), SC Heerenveen (1-0), Jagiellonia Bialystok (3-0), Fortuna Sittard (5-0), Besiktas (4-0) en RKC Waalwijk (0-2) met een cleansheet af wisten te sluiten.

De Uitblinker

Unibet speelt in op het defensief zeker ogende Ajax. De bookmaker heeft de quotering voor de weddenschap 'Heracles scoort minder dan 0.5 keer' van 2.33 verhoogd naar 3.00. Deze weddenschap is te spelen voor alle spelers van 18 jaar en ouder met een maximale inzet van 15 euro.

Klik hier om de Uitblinker te spelen bij Unibet!

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 24+
Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: voetbalprimeur.nl/speel-bewust